13.52 kırma ve PSN Kardeşliği Hk.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde sinasikaracalar tarafından oluşturulan 13.52 kırma ve PSN Kardeşliği Hk. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı 13.52 kırma ve PSN Kardeşliği Hk.
Konbuyu başlatan sinasikaracalar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sinasikaracalar

sinasikaracalar

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2026
5
0
1
Merhaba arkadaşlar, hem PS4 kullanımında hemde forumda yeniyim eğer sorum saçma gelirse kusura bakmayın.

Ben yakın zamanda PS4 pro aldım ve o zamandan bu yana bir arkadaşımın PSN Plus hesabı ile PSN kardeşliği yaparak oyun oynuyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Bugün youtube da 13.52 sürümünün kırıldığı ile ilgili bir rehber video izledim. Bilenler biliyordur tabiki goldhen için cihazın her kapanış açılışından sonra yeniden tarayıcı üzerinden aktifleştirme yapılması gerekiyormuş.

Şimdi asıl sorumu soruyorum, eğer ben cihazımı kırsam istediğim oyunları yüklesem oynasam vs. kapatıp açtığımda goldhen i yeniden aktifleştirmezsem PSN kardeşliğini kullanmaya devam edermiyim? yani arkadaşın hesabından indirdiğim oyunları oynamaya devam edebilirmiyim? yada (güncellemelerin tamamını iptal ederek) PSN kardeşliği üzerinden oyun indirebilirmiyim?

Şimdiden teşekkürler.

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,619
14,404
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Şuan 13.52 ile psn'e girebiliyor olmanız, sürekli girebiliyor olacağınız anlamına gelmiyor. Zaten şuan 14.0 çıktı ve yakın zamanda psn girişi için o versiyondan aşasını kabul etmeyecektir.

Dediğinizi yapabilirsiniz ama hem makinanız, hemde hesabınız banlanabilir. Bu riske değer mi? Bence değmez..

Makinanızı ya kırık şekilde yada psn kardeşliği şeklinde kullanın, tek bir kullanım metodu seçin. Kırık kullanmaya karar verdiğiniz anda ps'ınızı sıfırlamanızı sonrasında kırma işlemini yapmanızı öneririm.